Nyugat-Dunántúl
 
A régió szakértője: Jakab Adrienn
 


A Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Főiskolai Kar turizmus-vendéglátás szak elvégzésével (2009) léptem be diplomámmal hivatalosan az idegenforgalom terültére. Azóta utazási irodában dolgozom, ahol az egyéni utazások mellett a csoportok utaztatása is fő feladatom. Így az utazásszervezői tapasztalattal, a háttérmunkák ismerete segíti idegenvezetői pályámat.
 


Az Idegenvezetői tanfolyam elvégzésével (2009) hivatalosan regisztrált idegenvezetői igazolványomat nagy örömmel szereztem meg. Idegenvezetéssel irodai munkám mellett vagy éppen annak részeként aktívan foglalkozom. Magyar, angol és német nyelven vállalok városnézéseket, egy és többnapos programok lebonyolítását Magyarországon, csoportok vagy akár egyéni vendégek részére is.
 


Fő területem Nyugat-Dunántúl, hiszen Sopron szülővárosom, így környékünk (Fertőd, Nagycenk, Fertő-táj, Kőszeg, Szombathely, Ják, Győr...) látnivalói, különleges érdekességei, történetei, legendái jó ismerőseim.
 


Rendszeresen viszek továbbá csoportokat, társasutakat külföldre, Európa több országába csoportkísérőként/idegenvezetőként. Évről évre bővítem önképzéssel és tanulmányutakkal a vállalt desztinációim listáját.
 


Örömömet lelem benne, ha egy-egy út során én mutathatom be az Utasoknak az adott táj szépségeit, ismereteimet átadhatom és általam gazdagodhatnak sok szép emlékkel. A pozitív visszajelzések, biztatások mindig feltöltenek további lelkesedéssel a következő utazáshoz.
 A szakértő elérhetőségei:
 

Telefonszám: (06-20) 474-2958
 

E-mail: adrienn.guide@gmail.com
 

Honlap: www.guide-family.hu
 

 
Online tanácsadás kérés (ingyenes!)
 


Kérjük az alábbi űrlapon tegye fel kérdését az adott témában szakértőnknek. Amennyiben engedélyezi, hogy kérdése megjelenjen a honlapon, úgy - természetesen neve és elérhetőségei feltüntetése nélkül - a kérdés és a rá adott válasz is megtekinthető lesz az idegenvezeto.org portálon.
 

Ajánljuk, hogy a kérdésfeltevés előtt nézze meg az eddig feltett és megválaszolt kérdéseket - hátha már más is kérdezett hasonlót.
 

Az adatlap csak minden sor kitöltése esetén kerül továbbításra és csak a szakértő válasza után lesz online is látható (amennyiben engedélyezte azt).
 
Név
Telefonszám
E-mail cím
Kérdés
Hozzájárulok, hogy a kérdésem és a válasz név és
      elérhetőségek nélkül megjelenjen a honlapon
  
 
Turisztikai Partnereink
  Retrobusz Budapest
Retrobusz Budapest
 

[ bővebb információ ]
 

TourConnect International
TourConnect International
 

[ bővebb információ ]
 

Mystery Games
Mystery Games
 

[ bővebb információ ]