Észak-Dunántúl
 
A régió szakértője: Szabó Katalin
 


Gyerekkoromban a győri Belváros utcáin szaladgálva, ugrálva szívtam magamba a város egyedülálló hangulatát, itt merültem el először a turizmus rejtelmeiben is. 1998-ban, az érettségi oklevelem megszerzése óta rendelkezem idegenvezetői engedéllyel, majd a Veszprémi (ma Pannon) Egyetemen végeztem turisztikai közgazdászként.
 


 


 


Több mint 15 éve tartok városnézéseket, vezetek csoportokat Győrben, Magyarországon és Európa szerte. Az Észak - illetve Nyugat Magyarországi régió természetesen szívem csücske, Győr és környéke, Lébény, Szigetköz, Pannonhalma, a Bakony régiója Zirccel és Veszprémmel, vagy akár a Balaton északi partja szinte az otthonom.
 


 


Szívesen vezetek, vagy szervezek túrákat a régió bármely pontjára csoportoknak, privát csoportoknak, szabadidős vagy üzleti turizmusban résztvevőknek egyaránt magyar, német és angol nyelven.
 


 


 


Küldetésem, hogy szülővárosom és a környékbeli területek, települések iránti szenvedélyem, szeretetem átadjam minden ide látogató, vagy akár helybéli vendégnek! Éljük át együtt a városok, települések történeteit, legendáit! Érzései, hangulatai érintsenek meg Bennünket, legyen az egy városnéző séta, egy nyomozós városfelfedezés, vagy akár egy többnapos utazás!
 A szakértő elérhetőségei:
 

Telefonszám: (06-20) 918-0266
 

E-mail: gyorguide@gmail.com
 

Honlap: www.gyorguide.com
 

 
Online tanácsadás kérés (ingyenes!)
 


Kérjük az alábbi űrlapon tegye fel kérdését az adott témában szakértőnknek. Amennyiben engedélyezi, hogy kérdése megjelenjen a honlapon, úgy - természetesen neve és elérhetőségei feltüntetése nélkül - a kérdés és a rá adott válasz is megtekinthető lesz az idegenvezeto.org portálon.
 

Ajánljuk, hogy a kérdésfeltevés előtt nézze meg az eddig feltett és megválaszolt kérdéseket - hátha már más is kérdezett hasonlót.
 

Az adatlap csak minden sor kitöltése esetén kerül továbbításra és csak a szakértő válasza után lesz online is látható (amennyiben engedélyezte azt).
 
Név
Telefonszám
E-mail cím
Kérdés
Hozzájárulok, hogy a kérdésem és a válasz név és
      elérhetőségek nélkül megjelenjen a honlapon
  
 
Turisztikai Partnereink
  Retrobusz Budapest
Retrobusz Budapest
 

[ bővebb információ ]
 

TourConnect International
TourConnect International
 

[ bővebb információ ]
 

Silver Line Cruises
Silver Line Cruises
 

[ bővebb információ ]