Területi szakértőink
  Regisztráció utazás-, konferencia-
 

és rendezvényszervezők részére
 

Kérjük, amennyiben regisztrálni kívánják magukat az Idegenvezeto.org portálra és ezzel szeretne az utazás-, konferencia-, kongresszus- és rendezvényszervezőknek fenntartott, jelszóval védett oldalainkra bejutni, töltsék ki és küldjék el az alábbi űrlapot.
 

Amennyiben a sorok elején található információs ikonok fölé viszik a kurzort, pontos leírást kapnak arról, mit és miként kell kitölteni az űrlap egyes hasábjain.
 

Figyelem: kérjük, mielőtt regisztrálják cégüket, győzödjenek meg róla, hogy cégük még nem szerepel a címjegyzékben (regisztrált partnerirodák listája) - dupla regisztrációkat a rendszer nem fogad el! Amennyiben szerepelnek a listán, de elfelejtették, hogy regisztrációkor milyen mailcímet adtak meg, kérjük vegyék fel a kapcsolatot az adminisztrátorunkkal (info@idegenvezeto.org), aki elküldi Önöknek azt a mailcímet, amellyel lekérhetik a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót.
 

 

Alapadatok
 
 
Cégnév
Kapcsolattartó neve
Régió
Irányítószám / Város
Cím / Házszám  
Telefonszám   -
Mobilszám   -
Faxszám   -
E-mail-cím
Honlapcím http://
 

Részletes információk
 
 
Milyen típusú az iroda Tour operator
Kiutaztatás
Beutaztatás
Belföldi utaztatás
Kongresszus/konferenciaszervezés
Rendezvényszervezés
Vadászatszervezés
 

Jelszó, biztonsági kód
 
 
Jelszó (szakmai oldalakhoz)
  

 
 
A regisztráció elküldésével jelzem, hogy olvastam és elismerem az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) (az ÁSZF elolvasásához kérjük kattintson a linkre).
 

Kérjük a vastag betűvel jelölt részeket mindenképp töltsék ki!
 

A regisztrációt követő manuális érvényesítési folyamat lezárulta után, 3 munkanapon belül megküldjük a felhasználónevét (melyet a fentebb megadott jelszóval használhatnak) és - jelentkezésének elfogadása esetén - élesítjük a regisztrációját.
 

 

 
Turisztikai Partnereink
  Mystery Games
Mystery Games
 

[ bővebb információ ]
 

Chefparade Cooking Budapest
Chefparade Cooking Budapest
 

[ bővebb információ ]
 

HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum
HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum
 

[ bővebb információ ]