Dél-Dunántúl
 
A régió szakértője: Alvári Károly
 


1981 óta vagyok regisztrált idegenvezető Pécsett, szülővárosomban.
 


Bizonyára itteni gyerekkori élményeimre vezethető vissza, hogy mind a mai napig érdekelnek a város, a környék, a megye nevezetességei, látnivalói, s azok ismertté tétele.
 


A kezdeti belföldi csoportkísérések és a gyakorlat megszerzése után, Európa több országában is sikerrel kísérek vendégeket, több utazási iroda megbízása alapján.
 


Napi munkám is fokozatosan kapcsolódott a turizmushoz, mint megyei utazási irodavezető, vagy a regionális turisztikai szervezet munkatársa, vagy mint a megyei információs iroda vezetője. Természetesen az idegenvezetői munkát mindemellett párhuzamosan gyakorlom.
 


Idővel, a megszerzett szakmai tapasztalatokat különböző képzési formákban adtam, adom tovább szaktárgyak oktatójaként, a jövendő generációnak, Kaposvárott, Komlón, Pécsett, Barcson, Sellyén stb.
 


Társadalmi tevékenységem is szorosan kapcsolódik a turizmushoz.
 


1999 óta vagyok titkára az Idegenvezetők és Országjárás-vezetők Pécs-Baranyai Közhasznú Egyesületének, valamint a Pécs Turizmus Közhasznú Egyesület alelnöke, a Jelky András Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület tagjaként. is tevékenykedem.
 A szakértő elérhetőségei:
 

Telefonszám: (06-30) 244-64-57
 

E-mail: alvarik@gmail.com
 

 

 
Online tanácsadás kérés (ingyenes!)
 


Kérjük az alábbi űrlapon tegye fel kérdését az adott témában szakértőnknek. Amennyiben engedélyezi, hogy kérdése megjelenjen a honlapon, úgy - természetesen neve és elérhetőségei feltüntetése nélkül - a kérdés és a rá adott válasz is megtekinthető lesz az idegenvezeto.org portálon.
 

Ajánljuk, hogy a kérdésfeltevés előtt nézze meg az eddig feltett és megválaszolt kérdéseket - hátha már más is kérdezett hasonlót.
 

Az adatlap csak minden sor kitöltése esetén kerül továbbításra és csak a szakértő válasza után lesz online is látható (amennyiben engedélyezte azt).
 
Név
Telefonszám
E-mail cím
Kérdés
Hozzájárulok, hogy a kérdésem és a válasz név és
      elérhetőségek nélkül megjelenjen a honlapon
  
 
Turisztikai Partnereink
  Mystery Games
Mystery Games
 

[ bővebb információ ]
 

TourConnect International
TourConnect International
 

[ bővebb információ ]
 

HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum
HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum
 

[ bővebb információ ]