Dél-Alföld
 
A régió szakértője: Koteczki István
 


2002-ben végeztem el Szegeden az idegenvezetői tanfolyamot és 2002 óta dolgozom, mint idegenvezető. 2004-ben idegenforgalmi menedzseri OKJ-s tanfolyamot is elvégeztem, viszont a fő tevékenységem továbbra is az idegenvezetés maradt.
 


Idehaza jelenleg főleg helyi idegenvezetéssel, study tourok lebonyolításával (MT Zrt. Dél-Alföldi RMI, ITDH, Helyi Tourinform szervezetek részére) esetleg beutazó csoportok dél-alföldi kísérésével foglalkozom.
 


Fő munkaterületemnek a Dél-Alföldet, illetve Közép-Európát tartom. Eredeti végzettségemből adódóan elsősorban a történelmi és építészettörténeti témákban vagyok leginkább jártas, de szívesen kísérek a fenntartható turizmus iránt érdeklődő, illetve ez alapján szervezett utakat is.
 A szakértő elérhetőségei:
 

E-mail: koteczki@hotmail.com
 

 

 
Online tanácsadás kérés (ingyenes!)
 


Kérjük az alábbi űrlapon tegye fel kérdését az adott témában szakértőnknek. Amennyiben engedélyezi, hogy kérdése megjelenjen a honlapon, úgy - természetesen neve és elérhetőségei feltüntetése nélkül - a kérdés és a rá adott válasz is megtekinthető lesz az idegenvezeto.org portálon.
 

Ajánljuk, hogy a kérdésfeltevés előtt nézze meg az eddig feltett és megválaszolt kérdéseket - hátha már más is kérdezett hasonlót.
 

Az adatlap csak minden sor kitöltése esetén kerül továbbításra és csak a szakértő válasza után lesz online is látható (amennyiben engedélyezte azt).
 
Név
Telefonszám
E-mail cím
Kérdés
Hozzájárulok, hogy a kérdésem és a válasz név és
      elérhetőségek nélkül megjelenjen a honlapon
  
 
Turisztikai Partnereink
  TourConnect International
TourConnect International
 

[ bővebb információ ]
 

HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum
HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum
 

[ bővebb információ ]
 

Pannonhalmi Főapátság
Pannonhalmi Főapátság
 

[ bővebb információ ]