Kecskemét és környéke
 
A régió szakértője: Szebellédi Tamás
 


Korábban voltam londíner és szállodai recepciós, majd a Pusztatouristnál kezdtem a turizmussal "hivatalból" foglalkozni. Később, irodavezetőként több tapasztalatot szereztem a ki és beutaztatás gyakorlása során, de az "idegen" vezetés volt a tevékenység koronája, amit utazási irodásként is jól kamatoztathatam. Idővel a buszjogosítványom is gyakran segített egy-egy út lebonyolításánál, s így megtehettem, hogy kisbusszal (19 fő) olyan helyekre is eljutottam, ahová mással nem lehetett volna. Angol és német nyelven kommunikálok, mottóm: "mindenütt jó, de legjobb útközben". Gyakran jártam csoportokkal hazai, majd később Európa és más földrészek tájain, ugyanakkor megmaradtam lokálpatriótának. Szűkebb hazám, a Duna - Tisza köze és Kecskemét történelme, egyre jobban felértékelődött, ezért szívesen segítek a térség felfedezésében. Nem csak ismertetéssel, hanem élmények, foglalkozások beépítésével, programjavaslatokkal, ötletekkel. Tőserdő, Kiskunfélegyháza, Tiszakécske, Bugac, Tiszaalpár, Soltvadkerrt, Kiskörös, Baja - Gemenc és sok más helyszín tartozik a terület kínálatába, akár tematikus megközelítésben. Az egyik specialitásom az igazi betyárvilág történetének bemutatása, de általában a kultúra, vagy a Kiskunsági Nemzeti Park egyedi értékeinek bejárása is.
 A szakértő elérhetőségei:
 

Telefonszám: (06-30) 413-0975
 

E-mail: garabonciasut@gmail.com
 

 

 
Online tanácsadás kérés (ingyenes!)
 


Kérjük az alábbi űrlapon tegye fel kérdését az adott témában szakértőnknek. Amennyiben engedélyezi, hogy kérdése megjelenjen a honlapon, úgy - természetesen neve és elérhetőségei feltüntetése nélkül - a kérdés és a rá adott válasz is megtekinthető lesz az idegenvezeto.org portálon.
 

Ajánljuk, hogy a kérdésfeltevés előtt nézze meg az eddig feltett és megválaszolt kérdéseket - hátha már más is kérdezett hasonlót.
 

Az adatlap csak minden sor kitöltése esetén kerül továbbításra és csak a szakértő válasza után lesz online is látható (amennyiben engedélyezte azt).
 
Név
Telefonszám
E-mail cím
Kérdés
Hozzájárulok, hogy a kérdésem és a válasz név és
      elérhetőségek nélkül megjelenjen a honlapon
  
 
Turisztikai Partnereink
  HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum
HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum
 

[ bővebb információ ]
 

Pannonhalmi Főapátság
Pannonhalmi Főapátság
 

[ bővebb információ ]
 

Chefparade Cooking Budapest
Chefparade Cooking Budapest
 

[ bővebb információ ]