Területi szakértőink
  Turisztikai Partner Program (TPP)
 


A 2006-ban alapított, mára az ország legnagyobb idegenvezetői szervezetévé vált Országos Idegenvezetői Címjegyzékhez (OIC) kapcsolódóan azzal a céllal épült ki a Turisztikai Partner Program, hogy hatékony, tartós kapcsolatépítést tegyen lehetővé a turisztikai szektor résztvevői között - mindezt alacsony költségek mellett.
 
Kapcsolatépítés & Kapcsolattartás
 


Célunk nem egy egyszeri hirdetés megjelenítése, hanem a szakmai kapcsolat több szálon való kiépítése és fenntartása - tapasztalataink szerint a hosszú távú sikert csak a folyamatos marketing és kapcsolattartás képes meghozni.
 


A TPP segítségével több, mint 1182 regisztrált, aktív idegenvezetővel építhető ki a kapcsolat. Ebben az online portálon (idegenvezeto.org) való hirdetés, a szakmai hírlevélben, a szervezet Facebook-portálján és digitális kiadványában való megjelenés mellett a személyes kapcsolatépítő találkozók szervezésének is fontos része van.
 


A kapcsolatépítést segítendő minden csatlakozó partnernek az egyéni igényeinek, az adott termék / szolgáltatás jellegének megfelelően tanácsot adunk a célcsoportok megfelelő megszólítását, a kapcsolatépítés folyamatát illetően – felhasználva a turisztikai piacon szerzett 20 éves szakmai tapasztalatunkat.
 
A modern technológia előnyei
 


A portál fejlett technológiája lehetővé teszi, hogy partnereink számítógépes szaktudás nélkül, bármikor módosíthassák a megjelenített adataikat, feltölthessenek újabb aktuális ajánlatokat, megjelentethessen akciókat. A portál technológiája lehetővé teszi azt is, hogy a különböző turisztikai célcsoportokhoz különböző ajánlatokat juttasson el a rendszer használója.
 
Szolgáltatási csomagok
 


A Turisztikai Partner Program előfizetői a következő szolgáltatásokat vehetik igénybe az idegenvezetők eléréséhez,
 
Szolgáltatások
Információs adatlap [ bővebb információ ]
20 db fénykép/grafika [ bővebb információ ]
2 db letölthető dokumentum [ bővebb információ ]
12 db promóciós megjelenés az OIC Facebook-portálján [ bővebb információ ]
2 db promóciós cikk az Idegenvezetői Hírlevélben [ bővebb információ ]
Idegenvezetői bemutató (találkozók) szervezése [ bővebb információ ]
Online reklámfelület [ bővebb információ ]
Szolgáltatási csomag ára: 9.990,- Ft + ÁFA / év
 
Költség megoldások
 


A Turisztikai Partner Program kínálta lehetőségeket a hazai turisztikai marketing piacon példátlanul alacsony áron, nettó évi 9.990,- Forintért vehetik igénybe az idegenforgalomban érdekelt vállalkozások!
 
Információ & Regisztráció
 


Bővebb információkért kérjük, keresse kollégáinkat a (06-20) 943-6641-es telefonszámon, a touristicdatasystem Skype-címen vagy írjon mailt a info@idegenvezeto.org címre.
 

A Turisztikai Partner Programba az online űrlap kitöltésével és elküldésével lehet regisztrálni.
 


 
Turisztikai Partnereink
  TourConnect International
TourConnect International
 

[ bővebb információ ]
 

HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum
HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum
 

[ bővebb információ ]
 

Sziklakórház Atombunker Múzeum
Sziklakórház Atombunker Múzeum
 

[ bővebb információ ]